Arbori din România

  În Europa pădurile virgine au dispărut aproape în totalitate, Romania a rămas printre ultimele zone în care pot fi vizitate aceste păduri seculare. România are unele dintre cele mai mari păduri din Europa și o mare varietate de specii de arbori. Romania încă posedă 400000 de hectare de păduri virgine, iar 27 % din teritoriul României este acoperit de păduri, aproximativ 6.5 milioane de hectare. Cea mai mare parte a acestora sunt întâlnite în munții Carpați. Formele de relief variate din Romania și multiplele influențe climatice conduc la o diversitate mare de specii de arbori ce alcătuiesc păduri maiestoase ce așteaptă vizitatorii să le admire frumusețea.

  Vă rugăm să vizualizați lista cu speciile de arbori din galeria foto de mai jos, poate una dintre ele se află deja pe lista dumneavoastră.

  Dacă vă doriți un tur personalizat, vă rugăm să descărcați formularul cu specii de mai jos. Veți putea găsi o lista a arborilor din Romania, disponibilă în limba engleză, franceză, română și latină. Bifați speciile pe care vă doriți să le vedeți pe parcursul călătoriei și trimiteți-ne documentul completat pe adresa noastră de email: office@wildcarpathiaadventure.ro

  Descarcă document în format PDF

  Lista completă a arborilor din România

  Aveți nevoie de Adobe Acrobat pentru a deschide aceste fișiere.

  Îl puteți descărca la următorul link: http://get.adobe.com/ro/reader/ (acrobatreader.com)