Casa Tisaru

Pe drumul dintre Focsani si Brasov, putin mai sus de Cascada Putnei, in chiar inima rezervatiei naturale, se afla Casa Tisaru, probabil una din cele mai frumoase pensiuni din Romania.


Informații

Pensiunea a fost laureata cu Marele Premiu pentru Traditie Locala in cadrul Concursului Margareta de Aur 2008 si cu Premiul II la Concursul Margareta de Aur in 2004 si 2006. Proiectul pensiunii a fost laureat cu Premiul de Debut la Bienala de Arhitectura in 2002.

Condiții cazare

Casa Tisaru va ofera toate conditiile pentru a petrece o vacanta de neuitat, un weekend sau o sesiune de team building, toate acestea intr-o atmosfera rustica si relaxanta.

Va oferim 34 locuri de cazare in 15 camere spatioase, cu bai proprii, cu incalzire centrala si apa calda, televiziune prin cablu.

Mancare

Puteti servi o mancare traditionala romaneasca: preparate la gratar, sarmale, tochitura, pastrama de oaie, ardei umpluti, zacusca, ciuperci cu smantana, placinte poale in brau, papanasi moldovenesti, si multe altele.

Alte facilitați

Sala de sport cu sauna finlandeza, masa de tenis impreuna cu terenul de tenis de camp creeaza conditii pentru petrecerea timpului intr-un mod placut si reconfortant.


Mai multe informații despre pensiune puteți gasi pe pagina web a acesteia: http://www.casa-tisaru.ro/