Arbori din Romania

  In Europa padurile virgine au disparut aproape in totalitate, Romania a ramas printre ultimele zone in care pot fi vizitate aceste paduri seculare. Romania are unele dintre cele mai mari paduri din Europa si o mare varietate de specii de arbori. Romania inca poseda 400000 de hectare de paduri virgine, iar 27 % din teritoriul Romaniei este acoperit de paduri, aproximativ 6.5 milioane de hectare. Cea mai mare parte a acestora sunt intalnite in munții Carpați. Formele de relief variate din Romania si multiplele influențe climatice conduc la o diversitate mare de specii de arbori ce alcatuiesc paduri maiestoase ce asteapta vizitatorii sa le admire frumusețea.

  Va rugam sa vizualizați lista cu speciile de arbori din galeria foto de mai jos, poate una dintre ele se afla deja pe lista dumneavoastra.

  Daca va doriți un tur personalizat, va rugam sa descarcați formularul cu specii de mai jos. Veți putea gasi o lista a arborilor din Romania, disponibila in limba engleza, franceza, romana si latina. Bifați speciile pe care va doriți sa le vedeți pe parcursul calatoriei si trimiteți-ne documentul completat pe adresa noastra de email: office@wildcarpathiaadventure.ro

  Descarca document in format PDF

  Lista completa a arborilor din Romania

  Aveți nevoie de Adobe Acrobat pentru a deschide aceste fisiere.

  Il puteți descarca la urmatorul link: http://get.adobe.com/ro/reader/ (acrobatreader.com)